Rogstad Trafikkskole Bergen Motorsykkelskole AS

EN GOD «TRENER» ER GULL VERDT….

Vi er klar for å hjelpe deg med lappen på bil. Vi planlegger opplæringen sammen med deg, Og gjerne i sammarbeid med foreldre/foresatte. Slik at du er trygt i mål med førerkortet når du ønsker. Vi holder til i Slettebakksveien 32 i nærheten av Brann Stadion i Bergen.

Slik er opplæringen:

Trinn 1 førerkort klasse B: Trafikalt grunnkurs : kurset er obligatorisk for de mellom 15 og 25 år som skal øvekjøre, enten det er på kjøreskole eller privat.

Trinn 2 Førerkort klasse B: Teknisk del: Omhandler de tekniske øvelsene som giring, bremsing, krypekjøring, bakkestart, parkering o.l. Her skal du bli god til å behandle bilen. Denne delen må være gjennomført før du kan gå videre til neste trinn, det er obligatorisk med en veiledningstime for å sikre dette.

Trinn 3 Førerkort klasse B: Trafikkal del: Bykjøring, f.eks. vikeplikt, feltskift, feltvalg, rundkjøringer, motorvei etc.  Her skal du bli god til å ta selvstendige valg, bli trygg og kjøre miljøvennlig og økonomisk. Også her er det obligatorisk med en veiledningstime. I tillegg skal det gjennomføres obligatorisk sikkerhetskurs på øvingsbane.

Trinn 4 Førerkort klasse B: Avsluttende del, inneholder obligatorisk sikkerhetskurs på vei. Hvor du kjører med god plan og strategi og tar gode selvstendige valg.

Møtested etter avtale.

Vi har også intensiv opplæring for deg med dårlig tid.

Lenke til førerkort klasse B: https://www.vegvesen.no/forerkort/har-forerkort/hva-har-du-lov-a-kjore/personbil-klasse-b/http://www.vegvesen.no/Forerkort/Om+forerkort/Hva+har+jeg+lov+a+kjore/Personbil+(klasse+B+og+B+96)

    Send henvendelse

    Henvendelse er 100% uforpliktende. Vi tar kontakt med deg omgående.